1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Sponsoring en adverteren op Golfcabrio.Com

Discussie in 'Over deze site' gestart door Homer, 20 jan 2014.

 1. Homer

  Homer Administrator

  Lid geworden:
  30 jun 2001
  Berichten:
  4.156
  Leuk Bevonden:
  13
  Trofeepunten:
  38
  Geslacht:
  Man
  Beroep:
  SAP Consultant
  Locatie:
  Utrecht
  Type cabrio:
  MK1
  Kleur:
  roodgroenblauwgeel
  Bouwjaar:
  1979
  Ook adverteren?

  Golfcabrio.com is een onafhankelijke website, welke tot doel heeft enthousiastelingen van de vw Golf Cabriolet bij elkaar te brengen;
  en nuttige informatie centraal beschikbaar te maken. Golfcabrio.com is onderdeel van Webservices4u, hosting en webdesign.

  Een website onderhouden kost desondanks wel veel geld. Niet alleen de tijd van de admins en moderators, maar ook de kosten van de server en het hosten daarvan kosten nu eenmaal geld.
  Derhalve proberen wij deze kosten door middel van sponsoren en adverteerders te dekken.


  Wij hebben voor 2014 een nieuwe structuur voor adverteren gemaakt. Deze structuur moet het voor ieder bedrijf toegankelijker maken om te adverteren, en anderzijds eerlijker.

  De advertentievormen die gaan gelden voor 2014 zijn:

  - Particulieren Gratis
  - Particulieren (hobbyverkoop grote aantallen) 50 euro per jaar (incl BTW) (te bepalen door Admin team wie daarvoor in aanmerking komen)
  - Bedrijf Sponsoring 100 euro per jaar (Ex BTW)
  - Bedrijf Sponsoring + adverteren 175 euro per jaar (Ex BTW)

  Het verschil tussen Sponsoring en Sponsoring + adverteren is dat met adverteren er onbeperkt mag worden geadverteerd in de koop en verkoop topics. Sponsoring is speciaal voor de bedrijven die niet voornemens zijn om dit te doen en alleen een banner op de site met link willen plaatsen. Uiteraard bij beide vormen hoort een mooie banner op de site; op elke pagina roterend met de andere adverteerders. Tevens een apart forum/afdeling voor alleen de adverteerder waar het bedrijf kan worden voorgesteld; aanbiedingen kunnen worden geplaatst, etc.

  Het verschil tussen particulieren gratis en particulieren hobbyverkoop is in het leven geroepen omdat steeds vaker particulieren zonder KvK inschrijving voor het plezier structureel onderdelen aanbieden om daar financieel beter van te worden. Uiteraard is dat voor ieder een goed recht, maar wij vinden dat als men gebruikt maakt van het forum om zijn of haar artikelen te promoten daar ook wat tegenover mag staan om de kosten van het forum zoveel mogelijk te dekken.


  Wij hopen u te mogen begroeten als nieuwe adverteerder! Indien u geinteresseert bent, kunt u een emailtje sturen naar rene@golfcabrio.com.
   

Deel Deze Pagina