1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Lichtproblemen

Discussie in 'Help!!!!' gestart door StentjeS, 27 apr 2020.

  1. StentjeS

    StentjeS Nieuwe bezoeker

    Lid geworden:
    7 dec 2004
    Berichten:
    76
    Leuk Bevonden:
    0
    Trofeepunten:
    6
    Geslacht:
    Man
    Locatie:
    Brussel
    Type cabrio:
    MK1
    Kleur:
    Stornoway Grey
    Bouwjaar:
    1987
    Hallo medecabrioten, ik zit met een heus probleem waar ik niet wijs uit raak...
    Alle lichten achter zijn min of meer hun eigen leven gaan leiden...
    Ik ga het zo duidelijk mogelijk trachten te omschrijven,
    Zet ik het contact aan en de lichten uit,dan
    Bij het aanschakelen linkse richtingaanwijzer, alles pinkt zwak mee buiten de rijlichten
    Idem wanneer ik de rechtse richtingaanwijzer aanzet
    Bij de 4 richtingaanwijzers knippert alles normaal en brand er niets mee
    Duw ik op de rem dan branden beide richtingaanwijzers zwak mee
    Idem wanneer ik hem in achteruit zet.

    schakel ik de lichten aan branden beide richtingaanwijzers zwak mee
    Zet ik de linkse richtingaanwijzer aan gaat deze ineens heel traag pinken en brand hij afwisselend met beide achterlichten.
    Neem ik de rechtse richtingaanwijzer gebeurt er zelfs helemaal niets.
    Druk ik opnieuw op de rem gaan beide richtingaanwijzers zwakjes mee branden.

    wat heb ik al geprobeerd, overal nieuwe lampjes in geplaatst, op elk punt massa doorgemeten en afzonderlijke massa naar het chassis gelegd maar zonder enige verbetering.
    Ik heb me al suf gezocht op internet en het forum maar vind nergens een antwoord.

    kan me iemand hiermee uit de nood helpen en me tips/idee├źn meegeven?
    Alvast bedankt!
     
  2. Mees

    Mees Aktieve bezoeker

    Lid geworden:
    14 nov 2004
    Berichten:
    12.521
    Leuk Bevonden:
    45
    Trofeepunten:
    48
    Beroep:
    ondernemer
    Locatie:
    Terug op den Bult....:D
    Type cabrio:
    MK1
    Kleur:
    Zwart met roest.
    Bouwjaar:
    1993
    Heej Stentjes, lang geleden maar leuk je hier weer eens te zien.

    En toch denk ik aan slechte massa... Voorkant functioneert wel goed neem ik aan.

    Groet, Mees
     
  3. StentjeS

    StentjeS Nieuwe bezoeker

    Lid geworden:
    7 dec 2004
    Berichten:
    76
    Leuk Bevonden:
    0
    Trofeepunten:
    6
    Geslacht:
    Man
    Locatie:
    Brussel
    Type cabrio:
    MK1
    Kleur:
    Stornoway Grey
    Bouwjaar:
    1987
    Dag Mees, is inderdaad al effe geleden :)
    Voorkant werkt idd goed...
     
  4. Fedde

    Fedde Bezoeker

    Lid geworden:
    11 dec 2001
    Berichten:
    599
    Leuk Bevonden:
    15
    Trofeepunten:
    18
    Geslacht:
    Man
    Beroep:
    Key Account manager
    Type cabrio:
    MK1
    Kleur:
    wit
    Bouwjaar:
    1985
    Inderdaad wat Alex zegt lijkt mij ook een slechte massa de oorzaak. eventueel even een extra massadraad trekken bij de achterlichten naar de carrosserie?
     

Deel Deze Pagina